Αρχική Σελίδα

Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
τα προϊόντα σας είναι καλύτερα και ισχυρότερα.

—— Ο κ. Steve

Το προϊόν σας έχει μια καλή προσκόλληση. Και παρέχετε σε μας τον τρόπο passional, υπομονετική απάντηση, αποτελεσματική εργασία έως ότου εγκαθίστανται τελικά τα θέματα.

—— Mr.William

Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από την ταινία. Καλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ειλικρινή υπηρεσία σας.

—— Ο κ. Tony

Γεια Yukey, ναι έλαβα τις ταινίες μερικές ημέρες πριν. Και οι δύο ρόλοι φαίνονται καλοί. Η συσκευασία είναι πολύ μεγάλη.

—— Ο κ. Kristian Malpass

Tina, η πίεση - η ευαίσθητη συγκολλητική ταινία είναι απολύτως τέλεια!

—— Κα Deb

Ευτυχείς να χτίσουν τη συνεργασία με τους ανθρώπους Tunsing, είναι πολύ επαγγελματικοί και δίνουν την ειλικρινή υπηρεσία. τους εμπιστευόμαστε.

—— Mr.Nghiem

Το προϊόν σας είναι καλό. Ευχαριστίες για την προσοχή σας!

—— Mr.Anyo

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η πλαστική Co. προϊόντων Tunsing Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Περισσότερο από δεκατέσσερα έτη καυτής συγκολλητικής αναπτυξιακής διαδικασίας λειωμένων μετάλλων, έχει την επαγγελματική ομάδα πολυμερούς τεχνολογίας και την καθορισμένη έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις ως μια.

  Η επιχείρησή μας είναι αυτήν την περίοδο εξοπλισμένη με μια εισαγόμενη τροποποιημένη καυτή συγκολλητική γραμμή παραγωγής λειωμένων μετάλλων (υποβρύχιο pelletizing), με μια ετήσια παραγωγή 2.000 τόνων. Οκτώ σύνολα διαφορετικών πλάτους καυτών γραμμών επιστρώματος λειωμένων μετάλλων συγκολλητικών (1600mm, 1480mm, 1380mm, 1280mm, 1000mm, 620mm), με μια ετήσια παραγωγή 30 εκατομμύριο μέτρων. Πέντε σύνολα συνόλου έλεγξαν αριθμητικά την υπέρυθρη αυτόματη άκρη που τακτοποιεί και που σκίζει τις μηχανές, ένα σύνολο τεμνουσών μηχανών αριθμητικού ελέγχου, και ένα σύνολο μεγάλων κατά του τσαλακώματος ειδικών σύνθετων μονάδων. Ενσωματώνει την κοκκιοποίηση, το σχηματισμό ταινιών, τη σχισμή και τη σύνθεση.

  Η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις TPU, του PA, PES, των PP, του PE, Polyolefins, της EVA και της καυτής συγκολλητικής ταινίας λειωμένων μετάλλων EAA, των καυτών συγκολλητικών κόκκων λειωμένων μετάλλων και της καυτής συγκολλητικής σκόνης λειωμένων μετάλλων. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στον ιματισμό, την κεντητική, τα παπούτσια, τις αποσκευές, τα παιχνίδια, τα καλύμματα, τα αθλητικά αγαθά, την ηλεκτρονική, τα όργανα ακρίβειας, την αεροπορία, και τα αυτοκίνητα.

  Η επιχείρησή μας έχει περάσει ISO9001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2015, και όλα τα προϊόντα στην επιχείρησή μας είναι μέχρι RoHS, ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, Oeko-oeko-tex, την πρόταση 65 Καλιφόρνιας, την έκθεση δοκιμής αλόγονου, PFOA, PFOS, PAHS, HBCDD και άλλα περιβαλλοντικά πρότυπα.

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

 • OEM / ODM

                                        COem

   

   

   

  Μπορούμε επίσης σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις του πελάτη να σχεδιάσει το ειδικό προϊόν προδιαγραφών, το διαφορετικό πλάτος, το πάχος και το μήκος ect. 

 • Ε & Α

  Έρευνα και ανάπτυξη

   

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Ελεγκτής διαστρεβλώσεων κάμψεων

   

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Calorimetry διαφορικής ανίχνευσης (DSC)

   

   

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Μηχανή δεικτών ροής λειωμένων μετάλλων

                                     

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Υψηλή αίθουσα δοκιμής χαμηλής θερμοκρασίας

   

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Ελεγκτής δύναμης φλούδας

  Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Ελεγκτής ώθησης

   

  1. Η ομάδα Ε&Α Tunsing έχει δοκιμάσει το επαγγελματικό προσωπικό πολυμερούς Ε&Α, που συνδυάζεται με την ομάδα πωλήσεων, μπορούμε να αναπτύξουμε τη συγκεκριμένη καυτή κόλλα λειωμένων μετάλλων παρέχουμε το σε πραγματικό χρόνο technicaladvice και την υπηρεσία για να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν τη σειρά κολλωδών ερωτήσεων.

   

  2. Η καυτή συγκολλητική ταινία λειωμένων μετάλλων, η καυτή συγκολλητική σκόνη λειωμένων μετάλλων και ο καυτός συγκολλητικός κόκκος λειωμένων μετάλλων μας μπορούν να καλύψουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Joey Zhou

Τηλ.:: 18138215391

Φαξ: 86-755-8996-0061

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)