Αρχική Σελίδα

Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η πλαστική Co. προϊόντων Tunsing Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007 και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στην πόλη Shenzhen, Κίνα, που καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Περισσότερο από δεκαπέντε έτη καυτών συγκολλητικών ανάπτυξης λειωμένων μετάλλων και ιστορίας εφαρμογής. Έχει μια επαγγελματική ομάδα πολυμερούς τεχνολογίας που οδηγείται από τον κύριο και η εφαρμοσμένη μηχανική PHD, η Ε&Α ενσωμάτωσης, η παραγωγή και οι πωλήσεις είναι ενσωματωμένες.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη με ένα πολυσύνθετο εργαστήριο πολυμερούς υλικού: ελεγκτής δεικτών ροής λειωμένων μετάλλων, DSC, viscometer, υπέρυθρο φασματόμετρο μετασχηματισμού κατά Φουριέ, περιστροφικό rheometer, ελεγκτής δύναμης φλούδας, ελεγκτής ώθησης, ελεγκτής διαστρεβλώσεων κάμψεων, θερμικός εξοπλισμός ενθυλάκωσης, προγραμματίσημη αίθουσα υγρασίας θερμοκρασίας και άλλος μεγάλης ακρίβειας υλικής εξοπλισμός ανάλυσης και υλικής δοκιμής εγγμένος την έρευνα και την ανάπτυξη, τα εισερχόμενα υλικά, παραγωγή, και την ποιοτική επιθεώρηση, μπορεί επίσης να μιμηθεί τη δοκιμή εφαρμογής των διαφορετικών αναγκών των πελατών.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κατασκευαστικός εξοπλισμός:

Τέσσερα σύνολα λειτουργικής καυτής συγκολλητικής ταινίας λειωμένων μετάλλων και λειτουργικών πετώντας γραμμών παραγωγής ταινιών, και τρία σύνολα καυτών γραμμών παραγωγής επιστρώματος λεπίδων ταινιών λειωμένων μετάλλων συγκολλητικών, πραγματοποιούν βασικά τον τρόπο μαζικής παραγωγής τρεις-κλίμακας τυποποιημένων μηχανών, τυποποιημένα υλικά και οι τυποποιημένες προδιαγραφές, όλες οι γραμμές είναι εξοπλισμένες με τον αυτόματο υπέρυθρο έλεγχο πάχους και το αυτόματο σε απευθείας σύνδεση σύστημα αναγνώρισης ατέλειας OCR-miha'nimaτος οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων ανίχνευσης οπτικό, την παράλληλη και τέλεια σε απευθείας σύνδεση διαδικασία και τη βάση δεδομένων ανίχνευσης τυποποιώντας τη μαζική παραγωγή. μια τροποποιημένη καυτή συγκολλητική υποβρύχια pelletizing γραμμή παραγωγής λειωμένων μέταλλων ανταποκρίνεται κυρίως στη ζήτηση στην αγορά για την τροποποίηση των διαφορετικών λειτουργικών καυτών κολλών λειωμένων μετάλλων. Πλήρως αυτόματη πολύ λεπτή κρυογόνος αλέθοντας γραμμή παραγωγής, με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 2.500 τόνων της καυτής συγκολλητικής σκόνης λειωμένων μετάλλων. Πέντε σύνολα τυλίγματος άξονων ολίσθησης ακρίβειας και σχισμής των μηχανών. Ένα σύνολο σύνθετης μηχανής. Μια βιομηχανική σύνθετη κοκκιοποίηση ενσωμάτωσης εργοστασίων, λειτουργικό επίστρωμα ταινιών, λεπτή λείανση, ακρίβεια που σκίζουν και που συνθέτουν.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις TPU, του PA, PES, Polyolefins, SBS, του $sis, της EVA, του EAA και άλλων καυτών προϊόντων σειράς λειωμένων μετάλλων συγκολλητικών με τα διαφορετικά υλικά και τις λειτουργίες, όπως οι κόκκοι, ταινίες, και σκόνες, οι οποίοι χρησιμοποίήσαν ευρέως σε 3C την ηλεκτρονική, 5G, αυτοκίνητα, όργανα ακρίβειας, ιατρική φροντίδα, αποσκευές, τσάντες, αθλητικά αγαθά, ιματισμός, υποδήματα, καπέλα και ούτω καθεξής.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η επιχείρηση έχει περάσει το ISO9001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2015, και υιοθετεί το διπλής κατεύθυνσης τυποποιημένο πρότυπο συνδυασμού του cErp και ISO9001 για να ελέγξει συστηματικά όλες τις πτυχές της έρευνας και της ανάπτυξης, των εισερχόμενων υλικών, του προγραμματισμού, της παραγωγής και της ποιότητας. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος όπως RoHS, η ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, Oeko-oeko-tex, Καλιφόρνια 65, η έκθεση αλόγονου, PFOA, PFOS, PAHS, HBCDD, κ.λπ., και είναι δεσμευμένα στη δημιουργία ενός ευνοϊκού για το περιβάλλον εργοστασίου.


Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Επίσκεψη πελατών

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Έξυπνες κάρτες EXPO 2018

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Trustech 2018

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

Τέλος, ευχαριστίες για την επίσκεψη του ιστοχώρου μας. χαιρετίζουμε θερμά τις έρευνές σας. Καλωσορίζουμε θερμά εσείς συνδέουμε με μας και καθιερώνουμε τις φιλικές σχέσεις από κοινού!

  

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η πλαστική Co. προϊόντων Tunisng Shenzhen, ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2007. Μέσω ένδεκα ετών του ταξιδιού της αναπτυγμένης καυτής συγκολλητικής ταινίας λειωμένων μετάλλων και των επαγγελματικών τεχνικών ομάδων στη high-molecular τεχνική. Συγκεντρώνει την έρευνα και την ανάπτυξη (Ε&Α), την παραγωγή και την πώληση. Από τις πρώτες ύλες στην ταινία είναι αυστηρά συμφωνίες με ISO9001.

Αυτήν την περίοδο, η επιχείρησή μας έχει εξοπλίσει με το δύο εισαγόμενο καυτό λειωμένο μέταλλο τις συγκολλητικές τροποποιημένες κόκκος γραμμές (ενσωματώνει παράγει τα υποβρύχια χαρακτηριστικά γνωρίσματα σβόλων.). Είναι προϊόντα 2.000 τόνοι ετησίως. Έχουμε επίσης δύο σύνολα 1.6M πρόσθετων ευρύς-μεγέθους καυτών γραμμών επιστρώματος ταινιών λειωμένων μετάλλων συγκολλητικών (τα προϊόντα περισσότερο από 5000000 μετρούν το χρόνο.). Υπέρυθρο αυτόματο να βάλουν φλάντζα τρία πλήρης-NC slitter και ένα σύνολο μεγάλης ειδικής αντίστασης ζαρώνουν τις σύνθετες μονάδες. Είναι ένας συνδυασμός κάνει τον κόκκο, κάνει την ταινία, τη σχισμή και την τοποθετημένη σε στρώματα ταινία.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Πιστοποιήσεις